Menu

Vesti

Godišnja E-razvoj konferencija „Stubovi razvoja informacionog društva“

Novi koncept ovogodišnje e-Razvoj konferencije održane 28.03.2014. u Beogradu je promenio dosta stvari u načinu na koji doživljavamo ovakva dešavanja. Umesto klasičnog iventa upakovanog u salu sa unapred pripremljenim planom i polusatnim prezentacijama, doživeli smo „ličnija" obraćanja učesnika što je…

Postavljena nova verzija sajta

Postavljena nova verzija sajta sa unapređenim dizajnom i pregledom informacija. Do završetka izrade, određene funkcionalnosti će biti u statusu “u pripremi”. Hvala na razumevanju.

Online portal za rezervaciju karata

Pušten u produkciju WEB portal za online rezervaciju karata za biskop Vilingrad Niš. Omogućeno je vizuelno biranje sedišta u realnom vremenu uz integraciju sa postojećim Ticketing sistemom u bioskopu.

Electronic Data Interchange

EDI - Uspešna implementacija elektronskih faktura (INVOIC tip poruke) za SAP iDOC sistem i puštanje u produkciju za Idea-Nelt.

Gart POS sistem

Gart POS sistem za maloprodaju i trgovinu je unapređen novim funkcionalnostima i sad podržava integraciju sa vagama i barcode čitačima za unapređenu brzinu i tačnost unosa porudžbina.

Electronic Data Interchange

EDI – Implementacija i puštanje u rad razmene dokumenata za poručivanje (ORDERS) za Lilly-DM-Radix/Diparko.

Electronic Data Interchange

Implementacija sistema za razmenu dokumenata za poručivanje (ORDERS) za Lilly-Decco.

Gart Ticketing sistem

Završen razvoj, implementacija i pušten u produkciju Ticketing sistem za bioskop Vilingrad u Nišu. Uspešno je zamenjen i značajno unapređen dotadašnji Cineplexx softver.

DIS - Master Data Management sistem

Završen razvoj i implementacija MDM (Master Data Management) informacionog sistema za domaći trgovinski lanac DIS. Uspešna integracija sa WEB portalom za ulistavanje artikala i domaćim informacionim sistemom Upis.

Lasta – optimizacija nabavke i praćenje dokumenata

Završen razvoj, implementacija i pušten u produkciju napredni informacioni sistem za optimizaciju nabavke i praćenje dokumenata za domaćeg autoprevoznika Lasta a.d. Uspešna integracija sa domaćim informacionim sistemom Hubie.